Muistolaatat

Messinkilaatta

Teksti kaiverretaan syvälle messinkiin ja päälle laitetaan kestolakkaus, näin laatta kestää ulkonakin vuosikaudet muuttumattomana. Yleisimmät  koot 3x7cm, 7x13cm ja 9x16cm. Muitakin kokoja löytyy. Laatan paksuus 1.6mm tai 4mm. Voit valita tumman pohjan kirkkaalla tekstillä tai kirkas pohja tummalla tekstillä. Useita eri fonttivaihtoehtoja. Kiinnitys liimalla tai vaihtoehtoisesti laattaan porataan reiät ja kiinnitys ruuveilla. 4mm laatta voidaan kiinnittää ns. piilokiinnityksellä.

Muovilaatat

Suosittu ja edullinen vaihtoehto on säänkestävä muovilaatta johon kaiverrus tehdään. Kiinnitys liimalla tai ruuveilla. Saatavana kaunis metallijäljitelmä jossa laatan väri on messinginvärinen ja teksti mustalla tai valkoinen pohja mustalla tekstillä.

Kivilaatta

Kaiverrus voidaan tehdä myös suoraan kivilaattaan. Tällä hetkellä saatavana mustaa kivilevyä jossa tekstin väriksi sopii hopea tai kulta.

Puinen laattatuki

Puiseen tukeen kiinnitetty laatta on hienosti esillä eikä jää lumen alle piiloon. Jämäkkä puuöljyllä käsitelty tuki kestää pitkään.

dav

Metallinen laattatuki

Metallinen tuki on sirompi vaihtoehto pienemmillekin laatoille